top of page
  • Prins Hendrik

Alles is mogelijk in Medemblik




Er valt veel te kiezen op de startlijst voor de Medemblik-maandag: Cotton Eye Joe, Dia A Baers, Indus Dragon, Medusa J en Hampshire F Boko behoren tot de bewezen kanshebbers voor een mooie klassering.


Niet te onderschatten is de winnares van Heemskerk vorige week, Tara Mirchi, nu van de basisafstand en gereden door niemand minder dan Aad Pools die een eigen fanclub heeft in Medemblik.


De vierde rit van de dag is finalewaardig. Indus Dragon tegen Jet Bianco. De laatste heeft als eerste de binnenbocht wat een voordeel is, mocht het op een kamprit aankomen. Wint Jet Bianco dan is de merry zeker ook een kanshebber.


Een verrassing kan komen uit de hoek van de zeven paarden met een startontheffing. Deze paarden krijgen vijf meter cadeau. De strijd tussen Jetlag d'Amour en Hermes Planchette in rit 6 is met name interessant. De winnaar van deze rit zou weleens onverwacht de eindzege kunnen grijpen.


Het zal voor de wedders puzzelen worden maandag. Dat het spannend gaat worden, staat al vast.  


Deelnemersveld en tips

Het volledige deelnemersveld is te downloaden op www.kortebaanbond.nl. De liefhebbers kunnen hier zaterdag ook een uitgebreide voorbeschouwing met tips lezen.


668 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page